Buffet Hors d’oeuvre
Onze buffetten worden geleverd vanaf 20 personen.
Vis:
• Noorse zalmsalade met gerookte zalm en sla melange
• Nicoise salade met tonijn, ei, haricoverts, kappertjes, ansjovis, seizoensla
• Fruit de Mer
gerookte makreel, gerookte paling, haring, hollandse garnalen, sardientjes
Vlees:
• Ambachtelijke rundvlees salade opgemaakt met:
rosbief, seranoham, kiprollade, achterham en gebraden gehakt
• Gegrilde beenham met honing- mosterdsaus
• Galiameloenpartjes met seranoham
Divers:
• Schaal ei salade opgemaakt met klassiek gevulde eieren
• Kaasplateau ( 5 diverse franse kazen )
• Mand divers brood met kruidenboter
Prijs p.p. € 25,50 ( incl. BTW € 27,80 )
Inclusief: dinerborden, bestek en servetten
Zorgeloos genieten,
wij doen voor u de afwas.